Alkar u ponedjeljak gost Gorice, tri igrača van pogona

Autor/ica
Objavljeno: 27 prosinca, 2020
Alkar sezona

Foto: AB Foto

Već u ponedjeljak Alkar nastavlja svoj prvenstveni put, gostovanjem u Velikoj Gorici, što je ranije odgođeni susret iz prve runde natjecanja…

Nakon dvije vezane pobjede protiv izravnih konkurenata u borbi za opstanak, Sinjani su minimalno poraženi u Zaboku, dok su sada pred njima dvije vrlo teške utakmice protiv Gorice i Splita, momčadi koji pretendiraju na sam vrh.

U oba nadolazeća susreta suparnici su apsolutni favoriti, teško će biti iznenaditi, pogotovo jer Alkar nije kompletan. U sastavu momčadi neće biti Mandalinića, kojem samoizolacija izlazi s današnjim danom, ali i Echolsa koji na parket iz istih razloga može tek od srijede.

Također, nema niti Rebića koji mora preskočiti ovo gostovanje zbog toga što utakmica datira iz prvog dijela sezone kada je bio član Splita, ali protiv svoje bivše momčadi u srijedu će imati pravo nastupa.

“Idemo oslabljeni, ali odradit ćemo maksimalno koliko to bude moguće. Na neke stvari ne možemo utjecati, koronavirus je svakog pogodio, a nije ni nas zaobišao. Idemo iz utakmice u utakmicu, teško se razbacivati bilo kakvim najavama, osim one da će igrači dati svoj maksimum.”, kazao je trener Alkara Damir Milačić.

Utakmica u Velikoj Gorici se igra od 17 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh