HEP kultura Alkar

Alkar u Zagrebu ima prvu set loptu za opstanak

Autor/ica
Objavljeno: 3 veljače, 2017
alka_zadar_8

Ovog vikenda Alkar će igrati u gostima, točnije u Zagrebu, gdje ga čeka Hermes Analitica koja mu je izravni konkurent u borbi za opstanak. Pobjeda bi riješila mnoge dileme, ali realno teško da se Alkara može proglasiti favoritom u ovom susretu…

S četiri pobjede na kontu, dvije više od zagrebačke momčadi, Alkar baš i nema previše prostora za pogreške i eventualna pobjeda u Zagrebu bila bi zlata vrijedna, ne samo zbog eliminacije jednog od suparnika, koliko zbog rasterećenja vezano uz naredne dvoboje u kojima će se definitivno lomiti sezona.

Protiv Splita mnoge su slabosti Alkara došle do izražaja, ali istini za volju nije ni Hermes Split, pa je konkurentnost u gostima kod posljednje momčadi nešto što je minimum očekivanja, bez obzira na izostanak kapetana Mirka Modrića. S druge strane oporavio se Vrkić pa će barem unutarnja linija imati prostora za rotaciju.

“Hermes je bitno napredovao u odnosu na onu prvu utakmicu, momčad ima i glavu i rep pa sada nitko ne može unaprijed računati na bodove. U dosta utakmica su poraženi u samim završnicama, ali realno su mogli do još koje pobjede i jasno je da ćemo morati pružiti maksimum kako bi slavili. Nema govora da bi nam pobjeda donijela mnogo dobroga, ali još je dugo do kraja i ništa nas neće obeshrabriti.”, kazao je trener Milačić.

Susret Hermesa i Alkara igrat će se u Sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga s početkom u 18 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh