fruhwald
otvorena vrata

Amaterska boksačka revija u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 31 kolovoza, 2013

boks

Na starom košarkaškom igralištu kod sinjskog kina sutra od 19 sati održat će se amaterska boksačka revija. Brojni ljubitelji boksa iz Cetinskog kraja i ostalih djelova naše županije imati će prigodu vidjeti prave amaterske borbe.

Manifestaciju kojom se želi potaknuti još aktivniji razvoj boksa na sinjskom području organizira BK ‘Sinj’, kako bi se stvorili novi Đipalo, Vugdelija, Čabo, Tadić i ostali. Inicijator ove boksačke revije je najbolji hrvatski i ponajbolji mađunarodni boksački sudac Martin Tadić.

‘Ove nedjelje organiziramo boksačku reviju na kojoj će nastupiti samo hrvatski predstavnici. Očekujemo dolazak boksača iz Zagreba, Splita, Klisa, Zadra i Rijeke. Predviđeno je 8 borbi. Naravno da najviše očekujemo od nastupa naših 6 boksača iz BK ‘Sinj’, u prvom redu tu su Josip Žižić, Božo Žanko, Ivan Filipović Grčić, Marino Majstrović, Josip Tadić i Marin Jukić. Zanimljivo je kako će boksači po prvi puta u seniorskom uzrastu boksati bez zaštitnih kaciga, a vidjet ćemo boksače i u mlađim uzrastima’, ističe Martin Tadić.

Ulaz za gledatelje na ovaj boksački spektakl je besplatan.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh