svabo

Bazen tek za dva tjedna?

Autor/ica
Objavljeno: 1 srpnja, 2013

bazen_sinj010713

Unatoč najavama gradske vlasti kako bi se sezona kupanja mogla otvoriti početkom srpnja, čini se kako će Sinjani ipak morati još pričekati na prvo ovogodišnje kupanje u gradskom bazenu.

Naime, 19. lipnja prenijeli smo izjavu sinjske dogradonačelnice Kristine Križanac kako Grad očekuje suglasnosti stečajnog upravitelja i vjerovnika gradskog bazena te kako bi bazen mogao biti otvoren kroz 8 do 12 dana. Budući da je predviđeni rok istekao, danas smo dogradonačelnicu Križanac upitali do kud se stiglo s pripremama za otvaranje kupališne sezone, no ona nas je uputila na gradonačelnika Ivicu Glavana, uz napomenu kako je on u izravnom kontaktu sa stečajnim upraviteljem i vjerovnicima bazena.

U razgovoru s gradonačelnikom Glavanom doznali smo kako Grad još uvijek čeka suglasnost Hypo-Alpe-Adria banke. Gradonačelnik je izrazio nadu kako će suglasnot najvećeg vjerovnika gradskog bazena stići kroz nekoliko dana, kako bi konačno mogli početi pripremni radovi za kupališnu sezonu.

Po svemu sudeći, rok za otvaranje kupališne sezone pomiče se za dva tjedna, pa bi se Sinjani u gradskom bazenu mogli okupati tek u drugoj polovici srpnja…

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh