bulj
hdz banner
sdp
Banner Ivan Sipic
Nezavisna lista mladih dicmo

Besplatne radionice PC Vila Sinj za djecu i mlade

Autor/ica
Objavljeno: 24 siječnja, 2020
pc vila

Plesni centar Vila Sinj sutra nastavlja sa svojim aktivnostima. Nakon što su prošle subote održane besplatne radionice za odrasle, sutra 25. siječnja održat će se besplatne radionice za djecu i mlade.

U sportskoj dvorani OŠ Fra Pavla Vučkovića s početkom u 10 sati održat će se radionica ‘Plesni počeci za najmlađe’. Radionica je to u kojoj se prvenstveno njeguje i razvija ljubav prema plesu i plesnoj umjetnosti. Posebno se pridaje pažnja individualnom pristupu kako bi se u djetetu potaknula sloboda izražavanja kroz ples i pokret. Radionica je namijenjena djeci predškolskog uzrasta od 5-7 godina koja se žele baviti plesnim pokretom kroz igru i zabavu. Program i vježbe su prilagođene dobi djece, te će polaznici kroz razne plesne igre, poligone i vježbe sigurno i stručno učiti svoje prve plesne pokrete i figure, a uz to razvijati koordinaciju, motoriku i naravno dobro se zabaviti.

U 11 sati počet će radionica ‘Choreo kids’. Grupa je namijenjena osnovnoškolcima, djeci od 8 -13 godina, priprema djece za natjecanja sa plesnima koreografijama u različitima stilovima plesa. Način poduke prilagođen djeci i njihovom uzrastu, a figure koje se obrađuju poboljšavaju dječju koordinaciju, motoriku, pravilno držanje tijela i mišićnu muskulaturu. Prijave za djecu mogu se obaviti putem linka: https://forms.gle/W2zLTRBipaUfUMBRA

U 14 sati održat će se radionica za sve one koji žele ‘razvaliti’ na maturalnoj zabavi. U PC Vila ističu kako se bliže maturalne zabave, a za sve one koji ‘imaju dvije lijeve i ples im se čini kao skroz druga dimenzija’, pripremili brzi tečaj plesa na kojem će naučiti osnovne korake i figure najpopularnijih društvenih plesova – bečki i engleski valcer, discofox, fokstrot, salsa, bachata… Dodaju i kako mogu napraviti plesnu koreografiju za cijeli razred.

U 15 sati održat će se disco plesne radionice koje će voditi instruktor Gabriel Ballany.

‘Tema radionice će biti disco plesovi: Discofox i Madison (šetalica) koje ste imali prilike viditi u filmu Groznica subotnje večeri, a program će biti lagan, zabavan i lepršav kako bi se što bolje prilagodio svima koji budu sudjelovali. Radionica je namijenjena svima, s plesnim iskustvom ili bez njega. Čak ako ste i duboko uvjereni da ne znate plesati, a volite ples, ovo je radionica za vas. Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o dobi, klupskoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti te neovisno o tome imate li partnera ili ne. Nema ograničenja – hit do hita – prljavi ples – zabava – partijana’, poručuju iz PC Vila Sinj.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh