semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Bezić o problemu nedostatka nogostupa

Autor/ica
Objavljeno: 19 kolovoza, 2013
denis_bezic

Priopćenje za javnost uputio je vijećnik HDZ-a Denis Bezić koji ističe kako je jedan od većih problema u Cetinskoj krajini nedostatan broj nogostupa u naseljima kroz koja prolaze državne i ceste ostalih kategorija.

Bezić ističe kako se gradonačelnik hvali skoro završenim projektom izgradnje nogostupa u ulici Put Pavića, no kaže kako problem nedostatka nogostupa nije nije završen.

‘Ulica Put pazara, Ulica 126. brigade HV kao i ulica Put Ruduše prema Domu zdravlja nažalost nemaju riješen problem nogostupa. Izgradnja nogostupa na ovoj izuzetno prometnoj lokaciji vrlo je važna zbog sigurnosti mnogobrojnih pješaka, a posebno iz razloga što vode do sinjskog Doma zdravlja. Te ulice su i glavni spoj s naseljem Radošić, a na toj lokaciji je predviđena i izgradnja nove Osnovne škole fra Pavla Vučkovića’.

Bezić u priopćenju za javnost ističe kako nije adekvatan ni nogostup u Ulici Domovinskog rata, koja je jedna je od prometno najopterećenijih cesta na području Sinja.

‘U toj ulici prvih 100-tinjak metara od semafora nema nogostupa i dovodi se u opasnost velik broj ljudi i djece koji žive na tom području.’

Denis Bezić ističe kako ovim priopćenjem želi potaknuti gradonačelnika na što hitnije rješavanje problema nedostatka nogostupa u navedenim ulicama.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh