REMAX

Bikeri na putu za Vukovar svratili u Trilj

Autor/ica
Objavljeno: 15 studenoga, 2020
karavana

Tekst i foto: Anđela Odrljin

Ove godine se trebala odvoziti 13. tradicionalana karavana ‘Zajedno u miru – zajedno u ratu’ koju voze motoristi iz cijele Hrvatske od Prevlake do Vukvara. Karavana po standardnom programu nije organizirana zbog situacije uzrokovane širenjem virusa Covid-19.

S obzirom da su većina motorista i sudionici Domovinskog rata, nisu htjeli prekinuti tradiciju posjeta Vukovaru te su se saminicijativno uputili na put. Nekolicina motorista se u petak uputila s Prevlake, poštujući mjere Nacionalnog stožera. Jučer su svratili kod svojih prijatelja Moto klub ‘Noćni jahači’ iz Trilja na okrjepu i pritom stali kod spomenika svetom Mihovilu u Trilju, gdje su zapalili svijeće za sve žrtve Domovinskog rata.

karavana

Na putu kroz Košute dočekala ih je Torcida Košute, a bajkeri su zaustavili i zapalili svijeće pored murala kojeg je Torcida Košute izradila ovo ljeto u spomen na žrtve Vukovara i poginulog branitelja Ivana Apicu.

karavana

Motoristima želimo sretan put do Vukovara, kojeg planiraju posjetiti dan prije samog obilježavanja 29. obljetnice pada Vukovara.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh