BOBAN: ‘Drago mi je što će djeca iz Sisačko-moslavačke županije uživati u ljetovanju kod nas’

Autor/ica
Objavljeno: 13 srpnja, 2022
SDZ

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban dočekao je danas ispred Učeničkog doma u Splitu 450 učenika iz Sisačko-moslavačke županije kojima je Splitsko-dalmatinska županija osigurala ljetovanje.

‘Na nama je moralna obveza toj djeci izići ususret kako bi i oni mogli uživati u čarima turizma na Jadranskom moru. Zbog toga sam jako sretan i ponosan. Moja komunikacija sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom od prvog dana je išla u ovom smjeru’, izjavio je župan Boban dodavši kako se nada da će ovakvi događaji postati tradicionalni.

Zadovoljan je i župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak.

‘Djeca su sretna, roditelji su sretni, a mi smo uzbuđeni. Kada vidite ovih 450 djece i njihovu radost, ne možete ostati ravnodušni. Zahvaljujem kolegi Blaženku Bobanu i njegovu timu koji su izvrsno organizirali ovo ljetovanje’, izjavio je Celjak.

Dvojici župana zahvalila je i učiteljica iz Osnovne škole Mate Lovraka u Petrinji Ljiljana Sigur.

‘Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj velikoj akciji i organizaciji. Hvala im na trudu, volji i ljubavi prema našoj djeci koja dolaze s područja koja su stradala u potresu. Djeci će ovo biti nezaboravno ljetovanje’, izjavila je.

Petra Josić je učenica četvrtoga razreda i vesela je jer je u Split došla s kolegama.

‘Jako sam zadovoljna i uzbuđena jer smo ovdje s razredom. Drugi put sam u Splitu’, uzbuđeno će ova četvrtašica.

Učenici će vidjeti Poljud, Dioklecijanovu palaču, ići će na Marjan i u Sinj te im je osiguran bogat zabavni, kulturni i sportski program. Župan Celjak uručio je županu Bobanu zahvalnicu za suradnju i omogućavanje ovoga ljetovanja.

 

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh