ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Boćari Otoka uvjerljivi protiv Primoštena

Autor/ica
Objavljeno: 21 veljače, 2021
Boćanje

U 9. kolu HBL-jug jučer je BK Otok bio domaćin BK Primošten. S obzirom na to da je to bio susret drugoplasiranog Otoka i posljednjeg Primoštena, uvjerljiva pobjeda Otoka rezultatom 20:6 nije iznenađenje.

Prve klasične igre Otok je odigrao jako zrelo i pobijedio sve četiri discipline te poveo rezultatom 8:0. Kasnije, u tehničkim disciplinama (brzinska i precizna izbijanja) Primošten se nešto “trgnuo” i osvojio 4 boda od mogućih 10.

Istaknuti treba da je u toj fazi igre Otok u štafetnom izbijanju sa zvukom sirene pogodio 44. boću od 51. izbačaja, a primoštenski štafetni par 43 pogotka od 57 izbačaja. Prije zadnje faze igre Otok je osigurao pobjedu jer je već tada vodio rezultatom 14:4 a u zadnjim igrama se može osvojiti maksimalno 8 bodova. Iako je Otok u zadnjim disciplinama “ispremiješao” sastav i u takvom je dobio 3 od 4 discipline.

U sljedećem kolu Otočani idu na Pelješac na gostovanje kod BK Komolac iz Dubrovnika (Komolac svoje domaćinske utakmice igra u dvorani u Putnikovićima na Pelješcu).

Rezultat:
Otok – Primošten 20:6

Tablica:

Tabl b
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh