banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Bod Junaka u Omišu, derbi Hrvaca i Šibenika odgođen

Autor/ica
Objavljeno: 7 ožujka, 2015

omiš-junak 015

Nakon poraza od Hajduka na domaćem terenu Junak je iskupljenje tražio na gostovanju u Omišu, odakle se vratio s bodom u džepu…

OMIŠ – JUNAK 0:0

Jaka bura koja je proteklih dana doslovno napala Dalmaciju, nije poštedjela niti grad na ušću Cetine, gdje su Omiš i Junak krenuli u boj za nove bodove.

No, igra po nevremenu bila je na rubu regularnosti, malo je toga dobrog viđeno, što je u konačnici i rezultiralo utakmicom bez golova.

No, i u takvom razvoju situacije Junak je bio bolja momčad, imao više od igre, a najbolju prigodu za gol propustio je Sablić u desetoj minuti kada je izbio sam pred vratara domaćih koji je pročitao njegovu namjeru.

Sve u svemu, buri usprkos, Junak je taj koji ima za čim žaliti, a nova prilika da popravi bodovni saldo pružit će mu se već u utorak kada u Sinj stiže Kamen.

Dodajmo kako je susret Hrvaca i Šibenika odgođen zbog jakog vjetra koji je netom nakon što je donesena odluka o neigranju slomio dio konstrukcije iza gola, pa je prava sreća što momčadi nisu izašle na teren u predviđeno vrijeme.

Tablica:

Tabl-3

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh