banner stozer cz sinj

Bogat program u Gradskom kinu Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 25 siječnja, 2020
kino

Gradsko kino Sinj svojim posjetiteljima ovog vikenda nudi projekcije odličnih filmova.

Danas i sutra s početkom u 18 sati igra film ‘Dolittle’ sinkroniziran na hrvatski jezik. Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama – dr. Dolittleu.

Večeras u 20 sati u sinjskom kinu igra akcijski film ‘Zločesti dečki zauvijek’. Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku „Zločesti dečki zauvijek”. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Sutra, 26. siječnja u sinjsko kino stiže film nominiran za šest Oskara ‘Male žene’. Priča je to o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je vječna i bezvremenska. ‘Male žene’ u sinjskom kinu igrat će u nedjelju, ponedjeljak i utorak s početkom u 20 sati.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh