fruhwald
otvorena vrata

Brčić: Pitanje je dana kada će početi testiranja u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 7 rujna, 2020
luka brcic

Kao što smo jutros izvijestili, na parkingu ispred Doma zdravlja u Sinju postavljen je kontejner u kojem će se stanovnicima Sinja i cetinskog kraja uzimati brisevi na COVID 19.

Načelnika Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije Luku Brčića upitali smo kada će početi testiranja u Sinju.

‘Raspisan je natječaj i očekujemo da ćemo u ovom deficitu medicinskog kadra ipak imati sreće i da će se netko javiti. Županija je osigurala sredstva za financiranje takvih djelatnika. Ukoliko se nitko ne bude javio na natječaj, unutar Nastavnog zavoda za javno zdravstvo napravit ćemo preraspodjelu djelatnika da određeno vrijeme djelatnik iz Splita bude lociran u Sinj, tako da ljudi ne samo s područja Sinja nego i cijelog cetinskog kraja ne moraju ići u Split. Imamo razumijevanja, činimo sve da olakšamo i ljudima u Splitu koji obavljaju testiranja, a na poseban način ljudima koje su obiteljski liječnici uputili na testiranje, pogotovo starijim i bolesnim osobama. Pitanje je dana kada će početi testiranja u Sinju’, kazao je Brčić.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh