fruhwald
otvorena vrata

Bulj: Posjet ministara samo potvrđuje 15 godina zaborava…

Autor/ica
Objavljeno: 7 listopada, 2013
bulj_100713

Gradski vijećnik Miro Bulj ustvrdio je kako posjet trojice ministara Sinju, potvrđuje kako su Sinj i Cetinski kraj zaboravljeni od svih hrvatskih vlada u zadnjih 15 godina.

‘Ministar Hajdaš Dončić na sastanku je više govorio o istočnoj i zapadnoj obilaznici i ostalim županijskim cestama nego o ključnom sinjskom prometnom pitanju – brzoj cesti Kukuzovac – Križice. Tvrdnjom kako je za rješavanje ovog problema najprije potrebno procijeniti dnevni promet i izraditi studiju izvodivosti, ministar je potvrdio kako se po pitanju brze ceste Kukuzovac – Križice do sada nije ništa napravilo’, navodi Miro Bulj koji je nazočio sastanku.

Bulj naglašava kako na zadarskom području svaki zaselak ima četverotračni spoj na auto cestu, dok su za rješavanje prometne izolacije Sinja potrebne studije, procjene i tko zna što… Podsjeća da selo Vučevica, u kojoj gotovo i nema stanovnika, ima spoj na auto cestu, te se pita je li ovdje riječ o stručnoj studiji zavičajne pripadnosti bivšeg premijera.

‘Sinju i Cetinskom kraju ne treba milost nego četverotračna cesta Kukuzovac – Križice. Ta je cesta već odavno trebala biti napravljena, a nije zbog nebrige lokalnih vlasti i većine onih koji su nas predstavljali na višim razinama. Onih koji već na putu za Split i Zagreb zaborave odakle dolaze’, zaključuje u ime svoje Nezavisne liste gradski vijećnik Miro Bulj.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh