semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Bulj pozvao političke aktere da zatome nesuglasice i zajedno prevladaju krizu

Autor/ica
Objavljeno: 25 ožujka, 2020

Saborski zastupnik i sinjski gradski vijećnik Miro Bulj uputio je priopćenje za javnost u kojem je pozvao sve političke aktere u Gradu Sinju da zatome svoje političke nesuglasice i svađe te da zajedničkim snagama prevladamo krizu uzrokovanu koronavirusom.

‘Trenutno je jedini naš zajednički neprijatelj koronavirus! Kad ga pobijedimo, onda ćemo se svađati i politički dijeliti. U ovim trenucima na to nemamo pravo’, ističe Bulj.

Nadalje, Bulj od gradonačelnice Kristine Križanac traži da hitno pred sinjsko Gradsko vijeće stavi najavljene gospodarske i socijalne mjere i rebalans proračuna kako bi spasili svako radno mjesto u Gradu Sinju. Vijećnici Mosta nezavisnih lista u Gradskom vijeću, kaže, podržat će sve dobre i konstruktivne mjere za spas radnih mjesta.

‘Neka nam primjer zajedništva, jedinstva i sloge u borbi protiv koronavirusa budu naši zdravstveni djelatnici, policajci, vatrogasci, trgovkinje i trgovci, vozači, zaštitari, sinjske i cetinske krojačice koje šiju zaštitne maske, volonteri sinjskog Crvenog križa i svi drugi koji osiguravaju da kao društvo funkcioniramo u ovim teškim okolnostima. Svima njima od srca zahvaljujem jer u ovom trenutku oni nose najveći teret ove krize’, zaključio je Miro Bulj.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh