semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

C.B Back in Black prvak sinjske malonogometne lige

Autor/ica
Objavljeno: 1 srpnja, 2020
balun

U posebnim epidemiološkim okolnostima odigrana je završnica sinjske malonogometne lige koju organizira Udruga za mali nogomet grada Sinja.

U zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici momčad CB.Back in black pobijedila je ‘Prolić Gradnju’ rezultatom 1-0, a jedini strijelac bio je Šandrić. Prvaci lige igrali su u sastavu: Slobodan Borković (sponzor), Berislav Šentija (voditelj), Ante Vukušić Šime Šentija, Ivan Zorica, Stjepana Šandrić, Boris RadanovićŽeljko Sablić, Neno Čović, Tomislav Katić, Krešo MaretićAnte ŠušnjaraJerko ZoricaAndrija BazinaVedran Ugrin i Jakov Marunica
Drugoplasirana ‘Prolić Gradnja’ nastupila je u sastavu: Marko Prolić (sponzor), Marko Ćapeta, Ante BrekaloKrešimira Maretić, Dino Rančić, Petar Radan, Dino Romac, Ivan Gusić, Marinko Maretić i Domagoj Prolić (sponzor).

Tijekom sezone još su nastupali Lovre Titlić, Tomislav Bešlić, Ivan Čondić, Benek Krste Klisović.

U susretu za treće mjesto MNK Azra Inel Sinj s visokih 5-1 pobijedila je MNK Torcidu Kavanu Otok. Najbolji strijelci u ovoj sezoni 2019/20 bili su s po 17 postignutih golova: Martin Gilić (MNK Torcida Kavana Otok) i Marko Blažević (MNK Hrv.Dragovoljac). Završnica kupa ‘Ivan Akrap’ igra se u petak, 3. srpnja u 17 sati i 30minuta, a u finalu se sastaju MNK ‘Torcida Kavana Otok’ i ‘Prolić gradnja’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh