fruhwald

Časna sestra Maneta, teta dječaka Luke Matića: ‘Nosim Vas u svojim molitvama…’

Autor/ica
Objavljeno: 6 lipnja, 2014
luka

Nakon što smo objavili članak s pozivom čitateljima da se uključe u humanitarnu akciju ‘Veliko srce za malog Luku’, kojoj je cilj osigurati sredstva za liječenje ovog dječaka iz Čitluka kod Sinja, e-mail redakciji Ferate uputila je časna sestra Maneta, sestra majke maloga Luke. Pismo sestre Manete donosimo u cijelosti:

Poštovani,

Malo prije sam vidjela na Vašem portalu objavu najave humanitarne akcije za pomoć u liječenju – nabavi novih potkoljeničnih i bedrenih proteza za malog Luku Matića iz Čitluka. To je moj nećak, sin moje sestre.

Od srca Vam veliko HVALA na pokretanju ove potrebne humanitarne akcije. HVALA svim ljudima dobre volje, koji su se već uključili, i koji će se uključiti u ovu humanitarnu akciju.

Na osobiti način zahvaljujem gosp. Miru Bulju, Hit radio Sinju, gosp. Anti Omrčenu predsjedniku Crvenog križa Sinj, Marinki Marunici i Ivanu Žoli, neumornim i vjernim prijateljima malog Luke.

Vi ste i danas pokazali kako je plemenito i dobro činiti dobro, biti pozoran prema onima kojima je pomoć potrebna. Znate da je blaženije davati nego primati, i da smo svi upućeni jedni na druge, da složna braća i sestre čine čuda velika. I najmanji dar pružen u nevolji i potrebi velika je stvar. Neka našim Sinjem i dragom Cetinskom krajinom uvijek živi ovaj plemeniti dobri duh međusobne ljubavi, osjetljivosti za potrebe drugih.

Mali Luka ovo Vam nikada neće zaboraviti. U to sam uvjerena, jer sam osvjedočena kako je zahvalan i za najmanju stvar koja mu se učini. A ovo je za njega, njegove roditelje i obitelj velika stvar, veliko djelo ljubavi i solidarnosti. On i njegovi roditelji, koji su sada u Njemačkoj, od srca Vam, zahvaljuju. Kad se vrate mali Luka će Vam svojim toplim osmjehom, radosno zahvaliti.    

U ime malog Luke, njegovih roditelja i ja Vam zahvaljujem. Nosim Vas u svojim molitvama i u svom srcu.

Zahvalna,

s. Maneta, teta malog Luke

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh