mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

CERURA: Javni poziv za uključivanje zainteresirane javnosti u strukturirani dijalog o društvenom poduzetništvu

Autor/ica
Objavljeno: 13 ožujka, 2023
CERURA

Centar za ruralni razvoj CERURA HR provodi projekt ‘Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo’ kodni broj UP.04.2.1.06.0054 koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Opći cilj projekta je jačati kapacitete organizacija civilnoga društava uz potporu akademske zajednice, kako bi se uspostavio učinkoviti dijalog svih dionika za društveni razvoj Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta je 3.597.840,76 kuna/477.515,53 eura. Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira bespovratna sredstva u iznosu od 3.058.164,65 kuna/405.888,20 eura (85 posto), dok Republika Hrvatska iz državnog proračuna sufinancira bespovratna sredstva u iznosu od 539.676,11 kuna/71.627,33 eura (15 posto).

Razdoblje provedbe projekta je od 31. 10. 2020. do 31. 10. 2023. godine.

Dana, 5. siječnja 2023. godine na Internet stranici projekta ‘Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo’ objavljen je Javni poziv za uključivanje zainteresirane javnosti u strukturirani dijalog o društvenom poduzetništvu.

Poziv je dostupan na sljedećem linku: https://www.socialbiz.cerura.hr/vijesti/116-javni-poiv-za-ukljucivanje-zainteresirane-javnosti-u-strukturirani-dijalog-o-drustvenom-poduzetnistvu.html

Ovim putem, još jednom pozivamo svu zainteresiranu javnost da se uključi u strukturirani dijalog o društvenom poduzetništvu, nastavno na sljedećih 8 tema društvenog poduzetništva:
– Zakonodavni okvir DP
– DP i mladi
– DP, ranjive skupine i socijalne usluge
– DP u poljoprivredi
– Komunikacijski kanali DP, nositelja javnih politika te instituti potpore
– DP i obrazovni sustav
– Porezna politika i DP
– Državna imovina u funkciji DP

Strukturirani dijalog odvijati će se putem novoosnovanog Virtualnog centra za društveno poduzetništvo i u sklopu aktivnosti 6. projektnog elementa ‘Provedba strukturiranog dijaloga svih dionika i donositelja odluka’.

Za više informacija o samom projektu, projektnim ciljevima, provedenim aktivnostima i očekivanim rezultatima posjetite Internet stranicu projekta: www.socialbiz.cerura.hr

Ukoliko želite sudjelovati na budućim projektnim aktivnostima i pridružiti se strukturiranom dijalogu o DP, javite se na e-mail adresu: antoniakunac01@gmail.com kako bi Vas na vrijeme obavijestili o održavanju aktivnosti ili posjetite našu web stranicu projekta i Virtualni centar za društveno poduzetništvo na web adresi https://www.socialbiz.cerura.hr/virtualni-centar-za-drustveno-poduzetnistvo.html

Više informacija o EU fondovima na: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

ferata@ferata.hr
0997370409