extrametal

Čestitka župana Blaženka Bobana

Autor/ica
Objavljeno: 5 kolovoza, 2020

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, splitsko-dalmatinski župan, Blaženko Boban, uputio je sljedeću čestitku:

‘Dragi stanovnici Splitsko-dalmatinske županije,

dragi hrvatski branitelji,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja priziva u sjećanje slavne dane borbe za stvaranje slobodne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.

Sudionicima oslobodilačke akcije “Oluja“ i svim braniteljima zahvalni smo na žrtvi i  nesebičnoj ljubavi koje su ugradili u temelje naše države i priredili veličanstvene trenutke ponosa i slave diljem domovinske i iseljene Hrvatske.

U duhu takvog zajedništva udružimo svoje znanje i sposobnosti kako bismo uspješno prebrodili različite krizne situacije, pronašli rješenja za mnogobrojne izazove s kojima se u globalnim kretanjima pozicionira naša domovina i tako osigurali bolju budućnost našem narodu.

Poštovani sugrađani, uz poziv da ponosno istaknete hrvatske zastave na  naša pročelja, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. obljetnicu VRO Oluja.

Splitsko-dalmatinski župan

Blaženko Boban’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh