banner stozer cz sinj

Cjelovit život zahvaljuje sudionicima večeri ‘Zavedi me pjesmom…’

Autor/ica
Objavljeno: 15 veljače, 2020
zavedi me

Kao što smo već izvijestili, uoči Valentinova, u četvrtak navečer u Muzeju Sinjske alke, održana je glazbeno- pjesničke večer ‘Zavedi me pjesmom…’ Udruga Cjelovit života, koja je bila organizator ovog događanja, uputila je zahvalu svim sudionicima…

‘U prepunoj dvorani osjetilo se uzbuđenje pred nastup poznatih imena naše glazbene scene. Nastupili su Inga Romac Šarić, Jelka Borković, Jelena Šepček, Iva Ajduković Marović, Petar Radović, Domagoj Latinac, LukaMandić, Ivan Kozina i Duje Ivić. Glazbeni dio večeri osmislio je maestro Mojimir Čačija koji izabrao poznate svjetske hitove. Predivne boje glasova pjevača i zvuci akustičnih gitara ispunili su dvoranu i sve oduševljene posjetitelje vratio u vrijeme kad smo na plesnjacima uživali u glazbi i zabavi. Aplauzom su nagradili izvođače, ali pokazali i oduševljenje i zahvalnost. Ovom prilikom im zahvaljujemo na svemu što su nam pružili te predivne večeri. Posebno treba zahvaliti g. Ivici Ćosiću koji se brinuo oko besprijekornog ozvučenja. Mojimir Čačija i glazbenici pokazali su kako se moze dati dio sebe i probuditi emocije grada.

Za literarni dio večeri pobrinula se prof. Helena Budimir i izabrala je pjesme svjetskih i hrvatskih pjesnikinja. Ovom prilikom joj zahvaljujemo na predanom radu i ugodnoj suradnji. S njom su tekstove čitale profesorice Suzana Kačić Bartulović, Vesna Samardžić, Helena Balajić i Božena Romac koja je bila i voditeljica večeri. Dvorana je bila preplavljena stihovima koji izazivaju duboke emocije. Svim damama od srca zahvaljujemo.

Romantičnu projekciju koja je na početku večeri dočekala sve nas pripremio je Stipe Radić, i njemu veliko hvala.

Zahvaljujemo i osoblju Muzeja Sinjske alke koje nam je pomoglo svojom ljubaznošću i susretljivošću. Dekoraciju pozornice osmislila je Dijana Župić.

Svi članovi udruge Cjelovit život su dali sve od sebe da nam svima bude ugodno, zabavno i da to bude večer za pamćenje. Sudeći po komentarima koje smo čuli, bio je to potpun uspjeh, a najljepši komentar je da smo ponovo vratili ugođaj i šarm grada. Svi smo se osjećali obogaćeni i ponosni da smo ponovno pokazali kako Sinj ima divne darovite ljude, tu među nama. Sinj je ponovno te večeri zasjao kroz pjesmu i riječ naših diva, pjesnikinja i glazbenika. Zajedno s udrugom Cjelovit život bio je to dar našem gradu.’

zavedi me

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh