bulj
hdz banner
sdp
Banner Ivan Sipic
Nezavisna lista mladih dicmo

D. Bezić o zapošljavanju u gradske tvrtke

Autor/ica
Objavljeno: 20 rujna, 2013
denis_bezic

Vijećnik HDZ-a Denis Bezić uputio je još jedno priopćenje za javnost. Ovoga puta Bezić se osvrće na zapošljavanja u gradske tvrtke.

Tako ističe kako najavljena kadrovska rješenja zapošljavanja u gradske tvrtke nisu dobar početak gradonačelnikovog drugog mandata te da na ovaj način šalje krivu poruku građanima. Podsjeća kako je gradonačelnik nedavno najavio novu sistematizaciju radnih mjesta u Gradskoj upravi, te vrlo izgledno osnivanje novih upravnih odjela kako bi se rasteretili postojeći. Bezić se pita znači li to put prema novom zapošljavanju u Gradsku upravu ili u gradske tvrtke i zar je to rješenje problema nezaposlenosti u našem gradu?

‘Dva novonastala radna mjesta bili bi prilika da se bez ugrožavanja egzistencije djelatnika Kamička ukloni naplatna kućica koja predstavlja komunalni i prometni problem pri ulazu u grad. Također, nedovoljno se napravilo da centar grada oživi i da poslovni prostori ne zjape prazni. Izgleda da od strane vlasti nema sustavne politike za oživljavanje i zadržavanje obrta sugrađana.’

Na kraju svog priopćenja Denis Bezić ističe kako se, u situaciji gdje se mora energičnije uhvatiti za problem nezaposlenosti, gradonačelnikovi programski ciljevi jačanja poslovno-gospodarske infrastrukture postojećih i privlačenje novih gospodarskih subjekata odvijaju presporo.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh