BANNER FERATA

Damir Tomašević novi predsjednik Gradske glazbe Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 6 veljače, 2015
gradska_glazba_sinj_koncert

Damir Tomašević novi je predsjednik Gradske Glazbe Sinj.

Redovna izborna Skupština Gradske glazbe Sinj održana je jučer u prostorijama Glazbe. Nakon što su jednoglasno prihvaćeni Izvješće o radu glazbe i Financijsko izvješće za protekle 4 godine, dosadašnji predsjednik g. Miloš Balić osvrnuo se na projekte napravljene u protekle četiri godine, od kojih su najznačajniji proslava 150 godina postojanja i djelovanja glazbe sa svečanom sjednicom, kupnja novih odora, obnova dotrajalih instrumenata, izdavanje monografije glazbe, izložba fotografija glazbe, razna gostovanja kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe.

Uz Grad Sinj koji je Glazbi uručio nagradu Grada Sinja, predani rad i veliki jubilej glazbe prepoznali su Županija Splitsko dalmatinska i Ministarstvo kulture koji su je nagradili sa kolektivnim nagradama i plaketama.

Svim članovima Skupštine Gradske glazbe Sinj prigodnim govorom obratio se i dogradonačelnik grada Sinja g. Zlatko Ugrin te uz čestitke za dosadašnji, zaželio mnogo uspjeha u budućem radu glazbe te obećao daljnju potporu u radu Gradske glazbe Sinj.

Istekom četverogodišnjeg mandata razriješeni su dosadašnji članovi, te se pristupilo izboru novih članova na svim funkcijama. Za predsjednika Gradske glazbe Sinj izabran je Damir Tomašević, za dopredsjednika Mislav Norac, a za tajnicu Sanja Gojun. Uz gore navedene novi članovi Izvršnog odbora su Tihomir Župić, Anđela Paštar Krnčević, Petar Pavlović i Jerko Župić. U Nadzorni odbor izabrani su Stipe Župić, Danijela Filipović Grčić i Mladen Poljak, a članovi Stegovnog
povjerenstva su Dunja Marasović, Damir Župić i Zoran Mastelić.

Nakon završetka Skupštine druženje je nastavljeno u glazbarskom ambijentu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh