BANNER FERATA

Dan volontera i 10 godina rada SRME

Autor/ica
Objavljeno: 5 prosinca, 2015
srma

Izvor: SRMA

Udruga Srma obilježila je Dan volontera i 10 godina rada. Tom prigodom dodijeljene su nagrade volonterima s najvećim brojem sati u 2015. godine, te nagrade vjernosti za volontere i članove koji su u Srmi svih 10 godina.

S najvećim brojem sati najbolja volonterka je Sanda Šandrić, najbolja volonterka juniorka je Nina Marendić, a najbolja volonterka seniorka je Marica Munivrana. 10 godina u Srme provele su Mira Perić, Mira Bandalo, Selime Ljubijankić-Delonga, Slavenka Maršić, Katica Cvrlje, Jagoda Bandalo. Posebna nagrada uručena je Ivici Vidiću Lili koji je Udruzi besplatno ustupio poslovni prostor u provoj godini rada. Nagradu mu je uručila Mira Perić, počasna članica Udruge Srma. Ostalim prisutnim volonterkama i članicama uručene su knjige poezije i ruže koje je darovala Cvjećarnica Kristijan.

Povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca Udruga Srma će provesti javnu akciju dijeljenja kataloga ‘Volonterski programi u Cetinskoj krajini u 2016. godini’ u kojem su potrebu za volonterima i svoje volonterske programe objavila 24 lokalna organizatora volontiranja u Cetinskoj krajini. Katalozi će se uz pomoć volontera lokalnih udruga i školskog volonterskog kluba OŠ Kamešnica iz Otoka dijeliti u 6 lokalnih gradova i općina.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh