Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

‘Dani otvorenih vrata’ u Extrametalu u Glavicama i Brnazama

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2023
EXTRAMETAL

U prodajnim centrima Extrametal i Let’s do it od danas do subote 23. rujna održavaju se ‘Dani otvorenih vrata’. Podsjećamo, prodajni centri Extrametal i Let’s do it nalaze se na ulazu u Glavice, uz cestu Sinj – Han i u Brnazama nasuprot crkve.

U njihovom bogatom asortimanu mogu se pronaći razni alati, vodomaterijal, elektromaterijal, okovi, rasvjeta, kosilice, motorne pile, freze, dio građevinskih sredstava, materijala za uređenje unutrašnjih i vanjskih prostora, radne odjeće, poljoprivrednih alata i strojeva i štošta drugo.

Voditelj prodajnog mjesta Glavice je Dalibor Glavurdić:

‘U našim prodajnim jedinicama posjetitelje očekuju brojne pogodnosti, prezentacije, promotivne akcije i nagradna igra s kolom sreće. Naime, kupac koji kupi neki od proizvoda po cijeni od 35 i više eura sudjeluje u ovoj nagradnoj igri. Inače u ovim danima otvorenih vrata tu su posebne ponude marke Husqvarna, DeWalt i Wurth.’

EXTRAMETAL

Glavurdić je izdvojio ponešto od asortimana koji su nudi u ovoj akciji:

‘Naprimjer, sada su prigodne cijene kofera za alat Worker’s Best za 3,99 eura, aku odvijač-bušilica Worker’s Best, regal/radni stol s 5 polica za 29,90 eura, mješač boje i žbuke Worker’s Best snage 1.400 W za 49,90 eura, a još podosta toga je u povoljnim ponudama.’

Radno vrijeme PC Extrametal i Let’s do it u Glavicama je od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati, subotom od 7 do 13 sati. U Brnazama radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 17 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409