ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Dean Računica ostaje trener Junaka

Autor/ica
Objavljeno: 3 srpnja, 2013

Računica 2

Uprava Junaka danas je odlučila kako će momčad u Trećoj HNL i dalje voditi dosadašnji trener Dean Računica, a također je određen i datum početka priprema…

Nakon odmora od dva tjedna Uprava Nogometnog kluba Junak imala je radni sastanak na kojem je odlučeno da će se ponuditi produženje suradnje dosadašnjem treneru Deanu Računici.

Njihov prijedlog pao je na plodno tlo, Računica je odlučio prihvatiti izazov i nastaviti tamo gdje je stao prije 20-ak dana, a ono što sada slijedi jest slaganje momčadi za trećeligaško prvenstvo koje će biti izuzetno jako zbog ispadanja čak pet dalmatinskih drugoligaša.

Nekolicina igrača već je uzela ispisnice, dosta njih nalazi se na probama, dok se na neke se više ne računa, stoga je jasno kako će Junak u narednu sezonu ući prilično redizajniran.

Prema najavama čelnika kluba, odluka je da se oko nekolicine iskusnijih igrača oformi mladi tim koji će nositi klub i u narednim sezonama. S dijelom igrača već je obavljen i razgovor, a jednaka praksa nastavit će se i u danima do prve prozivke.

Početak priprema zakazan je za 17. srpnja.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh