Delegacija Hrvatskog ragbijaškog saveza u radnom posjetu RK ‘Sinj’

Autor/ica
Objavljeno: 8 siječnja, 2020
ragbi posjet

Delegacija Hrvatskog ragbijaškog saveza, predvođena tajnikom Većeslavom Holjevcem jučer, 7. siječnja bila je u radnom posjetu Ragbi klubu ‘Sinj’.

Na sastanku je otvoreno niz tema vezanih uz natjecanja, kako regionalnih tako i domaćih, kao i pitanje sudjelovanja u organizaciji kampa za pripremu reprezentacije u svim uzrasnim kategorijama, od kadeta do seniora.

Tajnik Saveza Holjevac izrazio je podršku Ragbi klubu ‘Sinj’ u organizaciji kampova u Sinju te mu je dao odobrenje za korištenje igrališta za odigravanje utakmica državnog, regionalnog i međunarodnog karaktera na SC ‘Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić’. Holjevac je iznio i uvjete potrebne za odigravanje službenih reprezentativnih utakmica, uz napomenu da će, ukoliko RK ‘Sinj’ iste ispuni, imati priliku ugostiti reprezentaciju.

Nakon održanog sastanka predsjednik Ivica Vučemilo i tajnik Kluba Ante Grčić uručili su priznanje i plaketu HRS-u povodom 40 godina igranja ragbija u Sinju te prigodne poklone. Ujedno su se zahvalili na dosadašnjoj suradnji i potpori te su izrazili potpunu spremnost da ispune navedene uvjete i da reprezentaciju Hrvatske dovede prvi put u Sinj, obzirom da sinjski klub već niz godina daje vrsne reprezentativce.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh