Djed Božićnjak slatkišima darivao Sinjane

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2015
djed08

Foto: AB foto

Sinjane i Cetinjane koji su se jutros oko 10 sati zatekli na sinjskim ulicama ugodno je iznenadila posjeta Djeda Božićnjaka. 

Naime, Djed Božićnjak sa svojim pomoćnicima prošetao se jutros centrom viteškog grada i slatkišima darivao sve koje je sreo – kako djecu, tako i odrasle. A kako smo doznali, u ulozi omiljenog Djedice jutros se našla ni manje ni više nego sinjska gradonačelnica Kristina Križanac! Pomoćnici su bili njen sin Luka i predsjednik Krnjevalske udruge grada Sinja Ivan Milošević Saki.

‘Entuzijazam i veselje ljudi koje sam vidjela kada smo otvarali Advent u Sinju, natjeralo me da ja budem ta koja će jutros biti Djed Božićnjak. I zaista je bilo lijepo, ispunila sam svoju želju da usrećim našu djecu na ovaj ispraćaj Stare godine. Čuli smo i komentare naših sugrađana da su bili ovih dana na Adventu u Splitu i da nigdje nisu sreli Djeda Božićnjaka. Eto, zato su ga imali u našem prelijepom gradu Sinju’, istaknula je gradonačelnica Kristina Križanac.

Ispraćaj Stare i doček Nove 2016. godine nastavit će se večeras na Šetalištu Alojzija Stepinca.

‘Vrijeme je i da naši sugrađani mogu uživati u jednom lijepom dočeku na otvorenom, vidimo da je to trend u cijelom svijetu. Mislim da će svi biti zadovoljni. Imamo Song killerse koji će nastupiti od 21 sat i 30 minuta, a nakon njih će nastupiti bend Stella i gospođica Jelena Pavić. Čeka nas i tombola, a ispraćaj Stare i doček Nove godine obilježit ćemo uz kubure. 2015. godina zaista je bila posebna i htjeli smo na simboličan način najaviti 2016. godinu. Ovaj doček nije samo za građane našega grada nego za sve Cetinjane, za sve goste koji požele doći i uživati u glazbi i gastronomskoj ponudi koju su nam pripremili naši ugostitelji’, naglasila je Križanac.

fotogalerija (AB foto)

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh