svabo

Dr. Jadrijević: ‘Neka gospođa traži smanjenje svoje plaće!’

Autor/ica
Objavljeno: 10 srpnja, 2013

jadrijevic_10073

Proteklih dana glavna tema sinjske političke scene je inicijativa o smanjenju plaća i naknada koje se financiraju iz gradskog proračuna.

Kao što smo ranije pisali, GO SDP-a Sinj pokrenuo je inicijativu da se za 20 posto smanje vijećničke naknade, plaće gradonačelnika i njegovih zamjenika, te ostale plaće koje se financiraju iz Gradskog proračuna.

Vijećnik HDZ-a Denis Bezić istaknuo je kako je otvoren za dogovor o smanjenju vijećničke naknade te je javno zatražio od gradonačelnika Ivice Glavana da sam Gradskom vijeću predloži smanjenje svoje plaće.

Vijećnik Miro Bulj podsjetio je kako je upravo on 2011. godine tražio da se ukinu vijećničke naknade, volonterske naknade dogradonačelnicima i savjetnicima gradonačelnika te naknade članovima nadzornih odbora u ustanovama kojima je Grad Sinj osnivač. Također je najavio kako će svoj prijedlog možda već danas ponovno dati u proceduru.

Stoga smo provjerili što o smanjenju plaća i naknada misli dr. Stipislav Jadrijević, čija Nezavisna lista u sinjskom Gradskom vijeću ima 6 vijećnika. Evo što nam je kazao:

Dr. Stipislav Jadrijević

[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/07/jadrijevic_100713.mp3″ autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh