banner stozer cz sinj

Edukativna akcija ‘Turist u svom gradu’

Autor/ica
Objavljeno: 27 veljače, 2020
TURIST

Turistička zajednica grada Sinja devetu godinu za redom organizira edukativnu akciju ‘Turist u svom gradu’.

Akcija se organizira povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča koji se obilježava 21. veljače, od 1990. godine na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču.

Iz TZ grada Sinja pozivaju sve sugrađane i goste da se pridruže akciji ‘Turist u svom grdau’, koja će se održati u subotu, 29. vfeljuače s početkom u 11 sati. Okupljanje je na Šetalištu Alojzija Stepinca, odakle će se pod stručnim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča grada Sinja Osinium krenuti u obilazak Arheološke zbirke Franjevačkog samostana i Muzeja Sinjske alke, crkve Čudotvorne Gospe Sinjske te tvrđave Kamičak. Planirano trajanje obilaska je 2 sata.

sinj turist

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine, kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Kako bi se primjereno organizirala vođenja, iz TZ grada Sinja mole zainteresirane da potvrde svoj dolazak pozivom na broj telefona 826 352 ili na mail office@visitsinj.com.

TURIST JPG
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh