mel

Emitirana nova emisija ‘Županija +’

Autor/ica
Objavljeno: 13 studenoga, 2022
zupanija

U programu Hit radija danas, 13. studenog emitirano je novo izdanje emisije ‘Županija +’.

U Temi tjedna emitiran je prilog o predstavljanju demografski projekt ‘Budi tu – tu je tvoj dom’. Projekt je, sa svojim suradnicima,u srijedu, 10. studenog predstavio župan Blaženko Boban. Projektom Županija nastavlja sa svojim demografskim projektima, financijski pomažući obitelji s troje, četvero i više djece u osnovnoškolskom, srednjoškolskom i visokoškolskom obrazovanju u slabije naseljenim krajevima.

Kroz dio emisije Kronika tjedna emitirano je izvješće s prigodne svečanosti na kojoj je je župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban primio u zgradi Županije upriličio prijam za jubilarne darivatelje krvi, koji su ovu dragocjenu tekućinu dali preko 100 (muškarci) i preko 75 puta (žene). Također, u ovom dijelu emisije bilo je riječi o otvorenju Hospicij Matošić, ustanove Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije za pružanje palijativne skrbi. U emisiji je bilo riječi o potpori županije GD Crvenog križa Solin, gdje je župan Boban ravnateljici solinskog Crvenog križa, Bugi Bulj predao ključeve dvaju novih kombi vozila, nabavljenih sredstvima Europske unije u sklopu projekta.

Na kraju emisije emitirano je izvješće o prijemu za Izraelsko izaslanstvo. Naime, zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije Stipe Čogelja, pročelnik Upravnog odjela za informatiku i zajedničke poslove Damir Brčić te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić sastali su se s novim veleposlanikom Države Izrael u Republici Hrvatskoj Garyom Korenom.

Emisiju Županija + preslušajte OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409