mel

Emitirana nova emisija Županija +

Autor/ica
Objavljeno: 11 veljače, 2024
sdz f

U programu Hit radija danas je emitirana nova emisija Županija +.

U Temi tjedna emitiran je prilog o potporama korisnicima programa Poduzetnici i Žene poduzetnice. Ugovore s novih 217 korisnika potpisao je župan Blaženko boban, a vrijednost je 669 tisuća eura.

Kroz rubriku Kronika tjedna bilo je govora o tome kako je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj 06. veljače 2024. godine obilježen je Dan sigurnijeg interneta, kao i o aktivnostima Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije koji je od 5. do 7. veljače u 90 osnovnih škola na području županije provodio  testiranje učenika četvrtih razreda u sklopu istraživanja Identifikacija učenika darovitih u području matematike (T42024).

U emisiji su predstavljeni Javni pozivi koje su objavili Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu Splitsko-dalmatinske županije za opremanje ustanova u kulturi u 2024. godini i Upravni odjel za zaštitu okoliša, komunalne poslove i infrastrukturu Splitsko-dalmtainske županije za za prijavu projekata i aktivnosti iz programskih područja zaštite okoliša, smanjenja onečišćenja, zelene infrastrukture i razvoja komunalne infrastrukture jedinica lokalne samouprave i trgovačkih društava na području Županije za 2024. godinu.

Na kraju emisije emitiran je prilog kako je Udruga veterana 4. gardijske brigade kroz prosinac prošle godine organizirala kviz ‘Domovinski rat’, s naglaskom na značaj i ulogu ove brigade u Domovinskom ratu. U srijedu, 7. veljače u Osnovnoj školi Žnjan – Pazdigrad održana je dodjela laptopa za pobjednike. Naime, najuspješniji su bili učenici Osnovne škole Žnjan – Pazdigrad te su tako osvojili prvo mjesto. Drugo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Split 3, a treće mjesto ekipa Osnovne škole Brda.

Emisiju Županija + možete preslušati OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409