MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Emitirana nova emisija Županija+

Autor/ica
Objavljeno: 25 veljače, 2024
z f

U programu Hit radija danas je emitirana nova emisija Županija+.

U Temi tjedna emitiran je prilog o svečanosti u Vučevici gdje je izvoditelj radova uveden u posao izgradnje pristupne ceste te tunela Kozjak.

Kroz rubriku Kronika tjedna bilo je riječi o tome kako je upriličena svečanost u Sinju, a u prigodi obilježavanja 50. obljetnice osnutka Sveučilišta u Splitu zaorana je prva brazda u Glavicama, u sklopu nastavnih aktivnosti ovoga studija.
U velikoj konferencijskoj dvorani u Alkarskim dvorima studentima su se obratili gradonačelnik Sinja Miro Bulj i rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić koji su potom potpisali ugovor o davanju zemljišta u koncesiju Sveučilištu za potrebe studija Mediteranske poljoprivrede.

Ovaj tjedan bio je u znaku radnih sastanaka na kojima se župan Blaženko Boban sa suradnicima susreo s vodstvom Zapadno- hercegovačke i Primorsko -goranske županije. Kroz emisiju su najavljeni javni natječaji koje je tijekom tjedna objavila SDŽ.

Isto tako bilo je riječi o prijemu koje je za čelništvo SDŽ upriličio nadbiskup Zdenko Križić, a najavljena je i 26. sjednica Županijske  skupštine SDŽ.

Emisiju Županija+ možete preslušati OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409