Banner CORE HIT RADIO

ENTER: U Splitu uskoro počinje najveća konferencija o obrazovanju i povezanim industrijama

Autor/ica
Objavljeno: 23 studenoga, 2022
rsz enter

Drugo izdanje najveće konferencije o obrazovanju i povezanim industrijama, ENTER održat će se u Spaladium Areni, od 2. do 3. prosinca. Na 3 pozornice očekuju se  predavanja stranih i domaćih stručnjaka u području obrazovanja, koji će prezentirati rezultate provedenih istraživanja usmjerene na ono što naš čeka u budućnosti.

‘Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, idemo korak dalje i ove godine dovodimo još više domaćih i stranih predavača. Ova konferencija ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika i zato pozivam sve, pridružite nam se i budite dio društva u kojem uspjeh nije slučajnost nego rezultat’, kazao je Ivica Zelić, ravnatelj Centra izvrsnosti Splitsko–dalmatinske županije.

„Vještine budućnosti, izazovi sadašnjosti!“ tema je o kojoj će se pričati na glavnoj pozornici, a na drugoj pozornici očekuju se predavanja na teme „Izazovi online nastave“, „Inovativne metode u STEM području“, „Tehnologija u obrazovanju“ te „Ekologija, prehrana i održivi razvoj“.

Na trećoj pozornici obradit će se teme „Inovativne metode u nastavi jezika“, „Educational experience across EU“, „Inovativne metode u radu s darovitim učenicima“ te „Učenici s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama“.

Poseban dio ENTER konferencije predviđen je i za zabavno-edukativne sadržaje. Match Race 6 natjecanje u suradnji s Regionalnim centrom kompetentnosti, Culinary artu kojem će učenici pripremati jelo na osnovi zadane košarice namirnica, Mixology koktel inspiriran slikom 6 prepoznatljivih dalmatinskih pejzaža te Destination Management, tema Dalmacije kao destinacija održivog turizma.

Pokrovitelj ENTER konferencije je Splitsko-dalmatinska županija, a organizatori su  Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije i tvrtka Fortitudo development. Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijave za sudionike otvorene su do 30. studenoga u 12 sati na linku.

rsz enter

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh