VRLAFEST

Fizički sukobi u Trilju i Potravlju

Autor/ica
Objavljeno: 17 svibnja, 2021
policija

Jučerašnji lokalni izbori u mnogim jedinicama lokalne samouprave protekli su u užarenoj atmosferi, a u nekim mjestima dogodili su se i sukobi.

U PU splitsko-dalmatinskoj pokušali smo doznati o evidentiranim narušavanjima javnog reda i mira na području koje pokriva Policijska postaja Sinj, a  koji su eventualno povezani s izborima. U policiji su nam potvrdili sukobe u Trilju i Potravlju.

‘Jučer oko 12:15  sati zaprimili smo informaciju da je na Zavodu za medicinsku pomoć, Ispostava Trilj liječničku pomoć zatražio 48-godišnjak  koji je izjavio ga je danas na području Trilja fizički napao njemu poznat muškarac koji se nakon napada udaljio s mjesta događaja.   48-godišnjak je prevezen u splitsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Utvrđeno je kako je zadobio lakše tjelesne ozljede.  Provedeno je kriminalističko istraživanje, te je utvrđeno kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira, te je 36-godišnji muškarac ostvario obilježja prekršaja i to naročito drskog ponašanja opisanog u čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu. U odnosu na ovaj događaj kriminalističko istraživanje se nastavlja

Jučer  oko 13:25 sati  u mjestu Potravlje, ispred područne škole, došlo je do verbalnog sukoba i  naguravanja između dva muškarca u kojem je jedan muškarac zadobio udarac. Odbio je liječničku pomoć.  Utvrđeno je da su u događaju sudjelovali 55-godišnjak i 37-godišnjak protiv kojih će biti podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira’, ističu u Odjelu za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh