extrametal

Glavan i Ugrin: Gradonačelnice, napravite razumne korake i mislite na dobrobit građana

Autor/ica
Objavljeno: 24 ožujka, 2020
dgzu

Zamjenici sinjske gradonačelnice Denis Glavan i Zlatko Ugrin uputili su priopćenje za javnost u kojem pozivaju gradonačelnicu Kristinu Križanac da ‘napravi razumne korake i misli na dobrobit građana Grada Sinja‘.

Poštovani!

S obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu širenjem epidemije virusa COVID-19 u kojoj se nalazi cijela Republika Hrvatska te činjenicu da su se u našem gradu pojavili prvi oboljeli, a sve to skupa dodatno zakomplicirano stanjem samoizolacije Stožera Civilne zaštite i Gradonačelnice, želimo ukazati kako stanje u kojem Grad i Stožer civilne zaštite ostaje bez vodstva zbog samoizolacije smatramo izuzetno problematičnim.

Sve to je dovelo do velikog broja poziva koji su nam upućeni ovih dana, neadekvatne reakcije nadležnih, zabrinutih komentara po društvenim mrežama, nevjerodostojnih snimaka koji se razmjenjuju putem mobilnih telefona i situacije u kojoj se među građane unosi nemir.

Ovim putem Vam se obraćamo kao legalno izabrani zamjenici gradonačelnika, što je naša i obaveza. U ovoj neizvjesnoj situaciji koja moguće može i eskalirati stavljamo se na raspolaganje našim građanima i ističemo da smo u svakom trenutku spremni preuzeti odgovornost upravljanja Stožerom civilne zaštite i Gradom.

Pozivamo Gradonačelnicu da napravi razumne korake i misli na dobrobit građana Grada Sinja.

Zamjenici gradonačelnika
Denis Glavan
Zlatko Ugrin’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh