mel

Grad Sinj: Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i odraslim osobama s invaliditetom u sklopu projekta ‘Zaželi dobro’

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujka, 2024
zazeli

Grad Sinj raspisao je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i odraslim osobama s invaliditetom u sklopu projekta ‘Zaželi dobro’, koji se provodi temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ‘Zaželi dobro’, kodni broj SF.3.4.11.01.0123 u skladu s postupkom odabira sudionika kako je navedeno u Pozivu na dostavu ponuda ‘Zaželi – prevencija institucionalizacije’, kojim se poziva za iskaz interesa sljedeće sudionike, odnosno ciljnih skupina:

  1. osobe starije od 65 godina,
  2. odrasle osobe s invaliditetom,

Razdoblje provedbe Projekta započinje s datumom 14. ožujka 2024. godine te traje 36 mjeseci. razdoblje pružanja usluga pripadnicima ciljnih skupina je 28 mjeseci.

Cilj Projekta je pružiti podršku u svakodnevnom životu starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom kako bi se povećala kvaliteta njihovih života i društvena uključenost, što će se postići zapošljavanjem 35 osoba, pružatelja usluga, koje će pružati usluge potpore i podrške za 210 pripadnika ciljne skupine tijekom 28 mjeseci, čime će se utjecati i na ublažavanje posljedica dugotrajne nezaposlenosti te umanjiti rizik od siromaštva.

Kontinuirano će se kroz Projekt pružati usluga potpore i podrške starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom koja uključuje:

– organiziranje prehrane
– obavljanje kućanskih poslova
– zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Javni poziv će biti u modalitetu privremeno otvorenog poziva, koji će biti otvoren 30 dana od dana objave na mrežnim stranicama Grada Sinja.

Datum do kojeg se može podnijeti iskaz interesa: 22. travnja 2024. godine

Javni-poziv-zazeli-korisnici-2024-2

Zazeli-sinj-2024-Izjava-pripadnika-ciljne-skupine-o-broju-clanova-kucanstva

Izjava-suglasnost-porezna-uprava-zazeli-2024

Obrazac_prijave_na_Javni_poziv_za_iskaz_interesa – zaželi dobro

ferata@ferata.hr
0997370409