mel

Grad Sinj: Otvoreno savjetovanje u donošenju Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića

Autor/ica
Objavljeno: 23 siječnja, 2024
grad sinj grb

Otvoreno savjetovanje u donošenju Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.

Tema savjetovanja je: Donošenje Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Izmjene i dopune o načinu i uvjetima sufinanciranja predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 30. siječnja 2024. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

 

– Prijedlog izmjene i dopune Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja

– Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta

ferata@ferata.hr
0997370409