svabo

Grad Sinj predstavio ambalažu za Sinjski uštipak!

Autor/ica
Objavljeno: 2 kolovoza, 2013

ustipak_ambalaza1

U sinjskoj Gradskoj vijećnici danas je održana konferencija za novinare na kojoj je Grad Sinj javnosti predstavio ambalažu za Sinjski uštipak. Konferenciji su nazočili gradonačelnik Ivica Glavan sa svojim zamjenicima Kristinom Križanac i Zlatkom Ugrinom, pročelnica UO za gospodarstvo Ankica Panza, predstavnici Turističke zajednice grada Sinja – direktorica Jelena Bilić i Marko Duvnjak te sinjski uštipkari.

Grad Sinj svoje razvojne projekte predstavlja javnosti kroz razvojni koncept ‘Sinj u sridu’. Koncept je zamišljen kao integralna platforma za prezentaciju i promociju sinjskih projekata, koja uključuje kontinuiranu podršku i promociju sinjskih tržišnih i kulturnih atributa i proizvoda, prepoznatljive kvalitete.

Jedna od specifičnih sinjskih prepoznajnica, koju Grad Sinj želi marketinški i logistički podržati, je ‘Sinjski uštipak’, tržišno prisutan i prepoznat proizvod, koji svojom kvalitetom opravdava širu promociju i plasman.

Gradonačelnik Ivica Glavan uvjeren je kako će vizualni identitet, odnosno ambalaža u kojoj će se nuditi tržištu, pozicionirati ‘Sinjski uštipak’ na jedinstveno tržišno mjesto i pomoći mu da osim kvalitetom, postane prepoznat i vizualom prodajne ambalaže.

‘Na ovaj način odlučili smo udružiti ljude, da cehovski pokrivaju predmet svog interesa, da se točno po sinjskoj kuharici procjeni što je to Sinjski uštipak , da bi netko mogao plasirati takav proizvod. A mi smo im dali pakovanje koje se zove ‘Sinjski uštipak’, za sada malo i veliko. Na taj način ćemo biti prepoznatljivi na tržištu. Ovo je samo dio našeg projekta ‘Sinj u sridu’, gdje će Grad Sinj pružiti konkretnu podršku sinjskom poduzetništvu. Radit ćemo marketing i na taj način pripomoći da se na tržištu pozicioniramo stabilnije i konkretnije. Dakle, ‘Sinj u sridu’ ide dalje’, poručio je gradonačelnik Glavan.

ustipak_ambalaza2

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh