extrametal

Grad Trilj zapošljava 5 sezonaca

Autor/ica
Objavljeno: 22 svibnja, 2020

Završen je Javni natječaj Grada Trilja za sezonsko radno mjesto u održavanju okoliša i javnih površina, gdje se tražilo 5 djelatnika.

Prema riječima v.d. pročelnika Ivana Šušnjare, Grad Trilj svake godine zapošljava djelatnike na održavanju okoliša i javnih površina putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Javni radovi. Budući da ta mjera ove godine još nije krenula, a na području Grada Trilja postoji potreba za tim djelatnicima, Grad se odlučio na ovu, kako kaže, ‘vatrogasnu mjeru’. Raspisali su javni poziv za sezonsko radno mjesto u održavanju okoliša i javnih površina, na koji je stiglo ukupno 28 prijava. Stručno povjerenstvo pregledalo je prijave te odabralo 5 djelatnika koji su i ranije bili zapošljavani putem Javnih radova te imaju iskustvo u brizi o javnim površinama.

‘Sezonski radnici zapošljavaju se na rok od tri mjeseca, od 1. lipnja do 31. kolovoza. Radit će na održavanju zelenih površina i uređenju groblja, kojih na cijelom triljskom području ima 24 te prema potrebi i na drugim komunalnim poslovima’, kazao je Šušnjara.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh