svabo

Gradonačelnica Križanac: Informacija bivšim djelatnicima Dalmatinke

Autor/ica
Objavljeno: 11 siječnja, 2019

Gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac objavila je informaciju u kojoj se osvrnula na jučerašnji posjet predstavnica bivših djelatnica Dalmatinke Nove d.d. u Ured gradonačelnice. Informaciju donosimo u cijelosti:

‘Nije točna informacija da je Gradsko vijeće grada Sinja donijelo zaključak o prenamjeni naplaćenih sredstava po osnovi komunalne naknade od „Dalmatinke Nove“ d.d. u stečaju.

U najboljoj vjeri i želji da se što je više moguće pomogne bivšim zaposlenicima Dalmatinke Nove d.d. Gradsko vijeće grada Sinja je pokušalo pronaći zakonit put o mogućem otpisu kamata na dug s naslova komunalne naknade.

Nažalost zakonska procedura nije otvorila mogućnost da se otpišu kamate a niti je otvorila mogućnost i modalitet da se sredstva komunalne naknade mogu prenamijeniti.

Ja kao gradonačelnica grada Sinja zajedno sa svim obnašateljima predstavničke izvršne vlasti grada Sinja žalim zbog nemogućnosti da otpisom potraživanja gradskih prihoda po osnovi komunalne naknade poboljšamo status bivših djelatnika „Dalmatinka Nova“ d.d.’

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh