Hajdukovi pokloni za slavodobitnika Antu Zoricu

Autor/ica
Objavljeno: 30 prosinca, 2013

zorica_hajduk

Zanimljivo je jučer bilo u domu slavodobitnika 298. Alke, alkara Ante Zorice. U ovo blagdansko vrijeme posjeta i darivanja, Zorici je stigla njemu jedna od najdražih čestitarskih posjeta. Naime, s prigodnim suvenirima kluba kod ovogodišnjeg slavodobitnika došli su glasnogovornik Hajduka Ante Bilić i službeni snimatelj stručnog stožera kluba Željan Prkić. 

‘Naše poznanstvo s obitelji Zorica je dugogodišnje. I prije dvije godine, kada je Ante osvojio Alku, nazočili smo velikom slavlju. Tada smo mu darivali dres njegovog najdražeg kluba. Svake godine smo pozvani na alkarske svečanosti kao i na slavlja obitelji Zorica. Ove godine također smo bili pozvani na feštu u čast slavodobitnika, no zbog obveza nismo mogli doći. Stoga smo iskoristili božićno-novogodišnje blagdane da posjetimo ovu alkarsku obitelj i uz čestitke za pobjedu i blagdane Anti poklonimo Hajdukove suvenire’, kazao je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić.

Uz iskrenu dobrodošlicu i poznatu gostoljubivost obitelji Zorica, gostima iz Splita, odnosno predstavnicima Hajduku, u ime cijele obitelji Branko Zorica poklonio je prigodnu veliku fotografiju slavodobitnika Ante Zorice s ovogodišnje 298. Alke, te alkarske kalendare i ostale suvenire Cetinskog kraja.

‘Ovih dana kroz našu kuću prošlo je mnogo ljudi, čestitara znanih i neznanih, ali su me moji prijatelji iz Hajduka ugodno iznenadili. Od srca im zahvaljujem na posjeti i poklonima. Žao mi je što nisu mogli biti na mome slavlju poslije Alke, ali evo sada su to učinili u ove blagdanske dane’ kazao je Ante Zorica, koji je istaknuo kako od svih poklona koje je dobio povodom pobjedan na Alkama, na posebnom mjestu stoji upravo dres Hajduka kojeg je dobio na dar prije dvije godine, kada je osvojio 296. Alku.

Ugodnom druženju uz priče o Hajduku, konjima i Alci nazočili su i ostali članovi obitelji Zorica, predvođeni bivšim alaj-čaušem Ivanom Zoricom, te sportski novinari. Svaka priča počinjala je i završavala s isticanjem kako Dalmacija i Hrvatska imaju mnogo vrijednosti koje svijet prepoznaje, a samom vrhu zasigurno pripadaju upravo Sinjska alka i Hajduk, jer – oni žive vječno.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh