svabo

HDZ ipak neće podržati Proračun!?

Autor/ica
Objavljeno: 23 prosinca, 2013
hdz nova snaga sinj 1

Premda je jutros najavljeno kako će vijećnici sinjskog HDZ-a podržati Prijedlog proračuna za 2014. godinu, situacija se iznenadno promijenila.

Danas poslijepodne održan je sastanak Povjerenstva HDZ-a za Sinj i gradskih vijećnika ove stranke. Jedan od sudionika ovog sastanka neslužbeno nam izjavio kako je HDZ donio odluku kako neće podržati Prijedlog proračuna. Kao razlog ovakvog stava naveo je to da gradonačelnik nije razmotrio prijedloge HDZ-a koji se tiču izgradnje sportske dvorane, ali je izrazio i dvojbu hoće li svi gradski vijećnici HDZ-a glasovati u skladu s navedenom odlukom.

Ovo nam je službeno potvrdio i predsjednik Povjerenstva za sinjski HDZ Ante Babić. Njegovu izjavu donosimo u integralnom obliku.

Ante Babić

[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/12/babic_231213.mp3″ autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Gradonačelnik Ivica Glavan suzdržao se od komentiranja odluke HDZ-a i naglasio da se amandmani daju na sjednici Gradskog vijeća.

Ivica Glavan

[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/12/glavan_231213.mp3″ autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Sjednica Gradskog vijeća počinje u 16 sati.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh