Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Hit komedija u Sinju – Kakva ti je žena, takav ti je život!

Autor/ica
Objavljeno: 20 listopada, 2023
predstava

REGIONALNA HIT KOMEDIJA KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT – Dragan Marinković Maca

SINJ – GRADSKO KINO / SUBOTA, 28.10.2023 / 20:00 h

Cijena ulaznice : U pretprodaji 10,00 eura na dan predstave 12,00 eura
Prodaja ulaznica: www.eventim.hr
Knjižara i papirnica Papirko, Glavička 18 i na blagajni Gradskog kina .

Saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima .

Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku? – sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Dragan Marinković Maca u autorskoj predstavi ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’.

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ovo će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi ali i o svijetu koji vas okružuje.

‘To je tema koja se tiče svih nas; oslikavanje stvarnosti muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo. Komedija je to kad gledaš sa strane, ali kad se sam nađeš u konfliktu s dragom osobom, to je najveća tragedija. U životu smo uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kad gledaš druge uvijek si ‘pametan’, i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča,’ riječi su kojim vlastitu predstavu, ali i problematiku kojom se bavi opisuje Dragan Marinković.

Hit komedija ‘Kakva ti je žena, takav ti je život” rapidnom je brzinom osvojila cijelu regiju. Za prvih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-ak dvorana širom regije, karte su nestajale u nekoliko sati, te je predstavu pogledalo više od 50 000 ljudi.
Poslije prve godine gledatelje je teško više i brojati, no jedno je sigurno – interes ne jenjava, a mnogi se u publiku vraćaju ponovno, jer ovo je predstava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

UPOZORENJE : ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’ je predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha.

ferata@ferata.hr
0997370409