svabo

HPBratstvo osnovalo podružnicu u Trilju

Autor/ica
Objavljeno: 3 veljače, 2014
hpbratstvo_trilj

Izvor: HPBratstvo

Hrvatsko pravaško bratstvo (HPBratstvo) 1. veljače održalo je Osnivačku skupštinu za Grad Trilj.

Skupštinu je, u radnom dijelu, vodio koordinator HPBratstva za Splitsko-dalmatinsku županiju Ante Jozić, koji je istaknuo kako je Trilj samo jedna u nizu gradskih i općinskih podružnica HPBratstva SDŽ u kojima će se ovih dana održati osnivačke skupštine. Prva sljedeća je na programu u subotu, 8. veljače za grad Sinj.

Između ostalih gostiju i dužnosnika, Osnivačkoj skupštini HPBratstva za Grad Trilj nazočili su predsjednik podružnice HPBratstva za grad Sinj Josip Gašpar, članica Koordinacije HPBratstva Sunčana Cokarić, koordinator HPBratstva za grad Split i jedan od zapovijednika unutar legendarne IX bojne HOS-a ‘Vitez Rafael Boban’ Ivica Vladava Djovani, te v. d. predsjednika HPBratstva Željko Koroman.

Za predsjednik HPBratstva za grad Trilj izabran je Duje Jozić, za dopredsjednike Andrija Šipić i Anja Marić, za tajnika Ante Svalina, za predsjednika Nadzornog odbora Tomislav Pavlinučić, a za članove Petar Žuljević i Mate Jozić. Za predsjednicu kluba žena ‘Pravaško sestrinstvo’ izabrana je Ivana Jozić.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh