raise banner

Hrvacama treća uzastopna pobjeda i vrh poretka

Autor/ica
Objavljeno: 30 rujna, 2020

Hrvace su ove srijede slavile protiv Uranije, a to im je donijelo i vodeće mjesto u poretku, doduše, uz utakmicu više u odnosu na konkurenciju…

Hrvace – Urania 2:0 (1:0)

Hrvace – Igralište u Hrvacama. Gledatelja: 100
Sudac: Renato Lacić (Gruda)
Strijelci: 1:0 Štimac (44.), 2:0 Banić (54.)
Najbolji igrač: Danijel Visković (Hrvace)

Hrvace: Vugdelija, Štimac (od 79. Marović), Čeko, Banić, Škarić, Ribičić (od 72. Grgat), Ivanović (od 79. Stefanović), Kekez, Visković, Kirevski (od 79. Buljan), Udovičić (od 46. Plavša).

Urania: Šarić, Sikira, Urlić, Vekić, Katić (od 85. Boban), Roso (od 46. Vidović), Baturina, Brnić (od 85. Topić), Jurendić, Valenti (od 75. Tomas), Pejković.

Hrvace su prema prikazanom zaslužile i više od ovih 2:0, ali realizacija nije bila na najvišem nivou, no manje je to važno, jer tri boda su upisana na konto.

Urania se branila na sve načine gotovo cijelo prvo poluvrijeme, ali koncentracija je pala u 44. minuti nakon ubačaja Udovičića i spretne reakcije Štimca koji je loptu poslao u mrežu za 1:0.

Nastavile su Hrvace s napadima i u nastavku, tražile su taj drugi zgoditak za mirniju završnicu i na kraju su ga pronašle u 54. minuti. Lopta se nakon slobodnog udarca kojeg je izveo Ivanović odbila do Banića koji je odlično reagirao i zabio za konačnih 2:0.

Imale su Hrvace još podosta prilika, ali rezultat se do kraja ipak nije mijenjao.

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh