ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Hrvace i Junak “ništa-ništa”

Autor/ica
Objavljeno: 3 prosinca, 2013

Hrvace-Junak1

Dugo najavljivani i nekoliko puta odgađani derbi obračun Hrvaca i Junaka na kraju je završen bez golova, ali i bez prilika te bilo kakvih uzbuđenja…

HRVACE – JUNAK 0:0

Hrvace, 16. kolo Treće HNL-jug
Sudac: Zlatan Klarić (Split)

HRVACE: Kulić, Božinović, Bešlić, Ćurković, Bandalo, Stipanović, Stipić (od 85. Đipalo), Selak, Vuković (od 77. Maretić), Vardić. Ajduković.
Trener: Dragutin Čelić

JUNAK: Grčić, Ramljak, Medvid, Barać M., Radović, Vardić, Bakić (od 74. Bajić), Barać D., Vitić (od 86. Roguljić), Kunac (od 88. Perić), Gabrilo.
Trener: Dean Računica

Dvije odgode očito su silno ispraznile nogometaše Hrvaca i Junaka koji su tijekom 90 minuta igre po sunčanom, ali i burovitom vremenu prikazali vrlo malo, gotovo i ništa pravog nogometa.

Iako objema momčadima kao djelomično opravdanje može biti izuzetno težak teren koji je onemogućavao bilo kakvu konkretniju pas igru, teško se oteti se dojmu da su itekako ostali dužni gledateljima.

Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da nije viđen niti jedan udarac koji je iziskivao bilo kakav napor vratara, zbog čega su obojica ostala neocijenjena, stoga se komotno može konstatirati kako su ljuti rivali doslovno odigrali “ništa-ništa”.

U svakom slučaju treba istaknuti vrlo korektnu predstavu s obje strane, bez tenzija koje su u prošlosti često dolazile do izražaja prilikom međusobnih utakmica.

Po bod svakom na kraju je Hrvacama na kraju polusezone donio ukupan zbroj od 28 bodova i četvrtu poziciju, dok je s druge strane Junak prikupio njih 23, dovoljno za deseto mjesto na trećeligaškoj ljestvici.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh