fruhwald
otvorena vrata

Hrvace i Primorac bez pobjednika

Autor/ica
Objavljeno: 12 rujna, 2021
Hrvace Primorac BNM

Foto: Jerko Blajić

Hrvace su na domaćem terenu prosule dva boda i na kraju osvojile samo jedan, što sasvim sigurno nije bilo za očekivati…

Hrvace – Primorac BNM 2:2 (0:2)

Hrvace – Igralište u Hrvacama
Sudac: Mišo Krešić (Metković)
Strijelci: 0:1 Vodopija (5.), 0:2 Vodopija (10.), 1:2 Andrić (63. 11m), 2:2 Udovičić (81.)
Najbolji igrač: Luka Vodopija (Primorac)
Isključeni igrači: Ribičić (64.); Jurišić (84.)

Hrvace: Jelić, Milinović (od 46. Kekez), Banić, Jurendić, Grgat (od 46. Ribičić), Andrić, Ljubić ( od 46. Udovičić), Matanović, Baturina, Škarić (od 46. Džaja), Plavša (od 79. Franolić).

Primorac BNM: Stojanov, Nakić (od 67. Banić), Ninčević, Birkić, Lokin (od 55. Aliyu), Bitunjac, Vodopija, Klopp (od 91. Šindija), Lazarevski, Musa, Jurišić.

Već u petoj minuti gosti su šokirali domaće, Vodopija je pogodio za 0:1, da bi pet minuta poslije isti igrač postigao i svoj drugi gol, ali baš tu leži i najveća kontroverza ovog susreta.

Naime, sudac nije svirao i više nego očigledno zaleđe. Čak su glavni i pomoćni imali višeminutnu raspravu je li gol regularan, a kad su na kraju odlučili da jest, bilo je to na opću nevjericu prisutnih.

Bez obzira na sve to, igra Hrvaca nije obećavala, a čak četiri izmjene napravio je Stipe Grčić u poluvremenu, što opet dovoljno govori o svemu.

U 63. minuti je dosuđen jedanaesterac za Hrvace kojeg je Andrić uspješno realizirao, da bi samo minutu poslije Ribičić zaradio izravan crveni karton.

U 81. minuti za 2:2 je zabio Udovičić, a već u 84. brojčano stanje na travnjaku je poravnato zbog isključenja Jurišića, međutim, golova više nije bilo i svaka momčad na konto je dodala po bod.

U sljedećem kolu Hrvace gostuju u Otoku.

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh