fruhwald
otvorena vrata

Hrvace kraj Neretve do druge uzastopne pobjede

Autor/ica
Objavljeno: 9 rujna, 2013

hrvace_9

Nogometaši Hrvaca  s uvijek neugodnog gostovanja u Metkoviću vratili su se s velika tri boda pa sada s pravom gledaju i prema vrhu ljestvice…

Nogometaši Mirka Labrovića kraj Neretve su stigli do druge uzastopne pobjede, čime su potvrdili svoje optimistične najave uoči početka sezone kada su složno tvrdili da vrijede više od puke borbe za opstanak.

U junaka susreta tako se prometnuo Dino Božinović koji je u 28. minuti, nakon što ga je odlično uposlio Grbeša, s 15-ak metara sjajno pogodio za 1:0, rezultat koji se nije mijenjao do kraja.

Pogled na tablicu sada kaže kako Hrvace na kontu imaju sedam bodova nakon četiri odigrana kola, dovoljno za petu poziciju na ljestvici, što je učinak koji je u svakom slučaju vrijedan pažnje.

NERETVA – HRVACE 0:1 (0:1)

Metković, Igralište Iza vage, gledatelja: 300
Sudac: Ante Žilić (Zadar)
Strijelac: 0:1 Božinović 27′

Neretva: Rolj, Dominiković, Kuran, Glavan, Batinović, Čelić (od 46. Primorac), Jerković (od 56. Raguž), Ereš, Sršen, Jelić (od 62. Marušić).

Hrvace: Kulić, Đipalo (od 54. Zorica), Bešlić, Bagarić, Bandalo, Stipanović (od 20. Vuković), Grbeša, Stipić, (od 76. Tomić), Božinović, Marunica, Borozan.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh