extrametal

Hrvace protiv Vodica rutinski do novih bodova

Autor/ica
Objavljeno: 12 rujna, 2020
Hrvace Vodice

Hrvace su relativno lako slavile protiv Vodica i time došle do druge prvenstvene pobjede…

Hrvace – Vodice 3:0 (1:0)

Hrvace – Igralište u Hrvacama.
Sudac: Vlatko Jurešić (Dubrovnik)
Strijelci: 1:0 Čeko (36.), 2:0 Marović (55.), 3:0 Ribičić (77.)
Najbolji igrač: Toni Ivanišević (Hrvace)

Hrvace: Vugdelija, Štimac, Čeko, Ivanišević (od 82. Plavša), Škarić, Ribičić (od 78. Stefanović), Marović (od 63. Grgat), Visković (od 46. Banić), Buljan (od 78. Ivanović), Gugić, Udovičić.

Vodice: Mihaljević, Petričević, Perica, Munega (od 59. Ljubičić), Ledenko, Martinović (od 79. Spahija), Markota (od 59. Marić), Sarić, Vukušić, Bajalica, Skočić.

Hrvace su imale apsolutnu inicijativu kroz prvih 45 minuta, u pravilu se igralo na polovici gostiju koji su prvi dio zaključili s tek jednim kornerom, što će dovoljno reći o prikazanom u fazi napada.

Nisu ni Hrvace kreirale veliki broj prilika, iako je bilo prostora za takvo nešto, ali ipak su do gola stigle u 36. minuti golom Čeke iz gužve nakon kornera. U ranijoj fazi utakmice dobro su pucali Ivanišević, Škarić i Ribičić, ali sva tri udarca završila su za malo pored gola.

Nakon deset minuta igre u nastavku Hrvace su riješile pitanje pobjednika. S desne strane ubacio je Štimac, a prekrasno glavom u suprotni kut je pogodio Marović. Imao je stasiti napadač Hrvaca još dvije odlične prilike glavom u naredne četiri minute koje su završile izvan okvira gola.

Vodice su nakon drugog gola nešto ofenzivnije krenule prema suparničkoj polovici, ali izuzev nekoliko dalekometnih pokušaja ništa se nije dogodilo.

Ostavilo je to zato nešto više prostora za napadače Hrvaca na drugoj strani, što je krasno iskoristio Ribičić za 3:0 u 77. minuti, na asistenciju Ivaniševića koji je ujedno bio i prvo ime utakmice.

U srijedu Hrvace gostuju u Blatu na Korčuli.

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh