banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Humanitarna akcija za pomoć Mihaeli Jurković

Autor/ica
Objavljeno: 18 rujna, 2016
mihaela_jurkovic1

Konferencija svetog Luke Otok pokrenula je akciju za ugradnju lifta za počasnu članicu Udruge svetog Vinka Paulskog Mihaelu Jurković iz Rude.

Mihaela je rođena 10. lipnja 1990. godine, a boluje od multipla skleroze koja ju je u kratko vrijeme dovela do nepokretnosti.

‘Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da svojim novčanim prilogom pomognu da Mihaela zajedno s nama iziđe vani i druži se sa svojim vršnjacima’, poručuju iz Udruge.

Svi ljudi dobre volje svoje novčane priloge mogu uplaćivati na broj žiro računa Udruge svetog Vinka Paulskog – Konferencije sv. Luke Otok: HR46 2402006 1400402653, uz obveznu naznaku ‘pomoć za Mihaelu’. Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti obratiti putem e-maila na ssvp@ssvp.hr ili na telefon 099 215 60 34 te 099 672 61 04 (Udruga svetog Vinka Paulskog u RH).

Dodajmo kako je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Mihaeli Jurković organizirala i udruga ‘Navijači Hajduka Ruda’, koji su na dražbu ponudili dres kapetana Hajduka Lovre Kalinića, za koji se možete natjecati na facebook stranici NH RUDA.

‘Uključimo se svi i pomozimo našoj Mihaeli, jer je naš moto NIKAD TI NEĆEMO OKRENUT LEĐA MI’, poručuju navijači Hajduka iz Rude.

torcida_ruda1

U akciju pomoći za Mihaelu uključili su se i moto klubovi Apachi iz Sinja i Sv. Nikola iz Brnaza. Prije nekoliko dana predstavnici klubova posjetili su Mihaelu, te su joj uručili 10 tisuća kuna koje su prikupili na humanitarnom koncertu kojeg su organizirali u Sinju.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh