MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

I Sinjske mažoretkinje u akciji prikupljanja pomoći

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2020
mazoretkinje pomoc

U akciju prikupljanja pomoći za Petrinju, Sisak i Glinu uključile su se i Sinjske mažoretkinje. Osim prehrambenih, higijenskih i drugih potrepština prema potrebitima su uputili i jednu kamp kućicu.

mazoretkinje pomoc

O tome je na svom facebook profile izvijestila voditeljica i trenerica Sinjskih mažoretkinja Vesna Samardžić, čiji status prenosimo:

‘Danas srce puno kao kuća, s jedne strane tuga radi svega što se jučer dogodilo, a s druge strane opet ponos zbog ove složnosti i uzajamne ljubavi svih nas skupa, kad je najpotrebnije.

U akciji prikupljanja potrepština za stradale krajeve u potresu Petrinju, Glinu i Sisak i sela oko njih uključila se i naša udruga Sinjske mažoretkinje- moje predivne cure, trenerice i njihove obitelji na koje sam sve odredom do neba ponosna i još jednom hvala svima na velikom odazivu i humanosti koji smo svi skupa pokazali kada je najpotrebnije.

Našu donaciju, ukomponirali smo s velikom i plemenitom donacijom obitelji naše Mažoretkinje Jelene Bulj čiji je brat Ante Bulj svoju kamp kućicu odlučio pokloniti jednoj obitelji stradaloj u potresu.

Dragi Ante svaka čast na tako divnoj gesti, a nama je bila čast i zadovoljstvo što smo je uspili napuniti sa svim onim najpotrebnijim stvarima koje su naše cure i njihove obitelji od srca donirale.

Još jednom veliko hvala svim mojim curama i njihovim obiteljima koje su sudjelovale u akciji, a posebno onima koje su pomagale u razvrstavanju hrane i odjeće Mariji, Jeli, Dori, Dini i njenoj prijateljici, Luci, Mirti, Bruni, Kati, Ivani, Anamariji, Heli, Ani, Tei, Teici, Lari, Gabrijeli kao i našem Brat Reisen koji nam je pomogao oko prijevoza i koji je tu uvijek za nas kada zatreba, hvala i našoj dragoj Melita Sablić Romac  koja je bila koordinator oko toga da ova kućica i sve u njoj dođe u prave ruke i na kraju jedno Veliko HVALA i momcima iz firme Vučna služba i pomoć na cesti D&D Dević i Maleš koji su osigurali transport kućice do pogođenih područja, momci svaka čast i Vama.

Ponos do neba!’

mazoretkinje pomoc

ferata@ferata.hr
0997370409